Nout naar de dolfijnen

Dag acht dolfijnsessie

De vermoeidheid slaat toe.! Ondanks de goede nachtrust ziet Nout er moe uit.. De witte streep om zijn neus is ook nog steeds zichtbaar..
In de logopedieruimte heeft Lisette hem heerlijk ingesmeerd met dikke niveaucreme.. Wat hij uiteraard weer heerlijk vond :-)) even een half uurtje ontspannen voordat hij het water inging.. Nout is de laatste paar dagen het eerste kindje die de ruimte uitkomt en richting het dok gaat.. Een goed teken! Dat betekent dat hij minder eigenwijs en tegendraads is..
Maar niets is natuurlijk minder waar.. Vandaag was het mis in het water.. Hij reageerde overal weer stuurs op.. Hij gooide zijn petje elke keer in het water, schreeuwde weer een paar keer.. Maar Lisette hield vol en heeft het programma afgemaakt. Op het dok hebben ze weer even memory gespeeld en vervolgens als afsluiting het water weer in.. Weer een mooi moment mogen meemaken.. Nout gaf Nubia een dikke zoen :-))
Loek had geen programma vandaag. Hij was te jong om mee te doen voor een cursus voor dolfijntrainer.. Dus hij mocht meekijken bij de sessie.. Pfff... Wat ben ik blij dat hij wel elke dag een programma heeft want dat jochie verveeld zich anders zo erg.. Hij kan geen uur lang stil zitten.. en rende alle kanten op...
Na afloop gaf Lisette aan dat zijn hoofdje waarschijnlijk vol zit.. Vanmiddag maar rustig aan doen..

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!