Nout naar de dolfijnen

Zesde dolfijnsessie (16 mei 2016)

Week 2, dag 1! Na een heerlijk rustig weekend zonder dolfijnen mag Nout vandaag weer aan de slag..

Het afgelopen weekend ging er van alles om in dat koppie van hem.. Wij zien dat doordat hij zijn ogen af en toe sluit en stil en in zichzelf gekeerd is.. Het was goed voor Nout om even twee dagen rust te hebben..
Maar in de auto richting de therapie was hij weer goed te pas.. Hij was natuurlijk Lisette wel weer even aan het uitdagen in de logopedieruimte..
Hij mocht weer tegen de muur aan zitten en Lisette ging hem weer masseren.. Dit vond hij superfijn.. Lisette zag hem genieten en naderhand had ze ook het gevoel bij Nout dat hij er weer was.!
Vervolgens gingen ze kegelen.. Onder elke kegel had ze een kaartje gelegd met een afbeelding erop. Aan Nout de taak om met de bal een kegel omver te gooien en het kaartje te pakken, benoemen (gebaar of woord) en vervolgens te matchen met de kaartjes aan de wand.. Natuurlijk ging hij nog even expres wat kaartjes verkeerd leggen en heel hard om zijn grapje lachen Haha.. Maar daarna legde hij ze wel netjes op de juiste plek..
Daarna weer het water in.. In het begin weer even aftasten maar het ging goed. Nout heeft Nubia zelfs een kusje gegeven! Dit durfde hij vorige week nog niet.. En Lisette hield hem steeds meer van haar af waardoor hij steeds meer zelf moest doen..
Na afloop gaf Lisette aan dat hij vooral weer heel veel aan de klets was en nog vrijer in het water.. Ze moet ook wel lachen om zijn grapjes en ondeugende grijns op zijn gezicht..
Kortom een goede eerste dag van de tweede week..
En dan nu Loek!! Hij mocht die middag ook zwemmen met de dolfijn.. Hoe gaaf is dit!! Er is een nieuwe therapeute en die moest in het water oefenen met de dolfijn en een kind.. En Loek mocht het oefenkind zijn.. Hij vond het geweldig. Hij heeft een half uurtje in het water gelegen en bijna alles gedaan wat Nout ook heeft gedaan.. Als ouders best een vermoeiende dag hoor :-) je bent ouder, observator, fotograaf en chauffeur Hahaa..

Reacties

Reacties

Maureen Oonk

..en blogger. :D

Wat een belevenis zeg!
Veel succes nog. Geniet!

Sabine Greven

Heel bijzonder allemaal! En wat gaaf voor Loek!

Jolanda Elfferich

Dag allen,

indrukwekkend om alles te lezen. Herkenbaar ook. Goede start van de tweede week. Hard werken maar en genieten! Fijne dagen verder.

oude opaJansen

jullie hebben een mooie leerzame vakantie.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!